Noul parteneriat tehnic dintre Pirelli si BMW este subliniat de cea mai importanta omologare: producatorul german a ales anvelopele P Zero de 21 de inch ca echipare de origine pentru SUV-urile X5 si X6 (E70).

PZERO zero

PIRELII echipeaza de asemenea SERIA 1,SERIA 3,SERIA 3 GT,SERIA 5,SERIA 6 GRAN COUPE precum si SUV-urile X1 si X3.
Anvelopele run flat P-ZERO au fost special concepute pentru a face fata exigentelor impuse de noua generatie de SUV-uri a celor de la BMW.Datorita designului asimetric P ZERO asigura o tinuta de drum perfecta dar si o foarte buna aderenta pe carosabil umed.De asemenea designul special al benzii de rulare asigura un nivel de uzura simetric.
Nivelul ridicat de performanta al anvelopelor P ZERO e confirmat de numeroasele solicitari pentru echipare din partea multor producatori mondiali renumiti avand peste 250 de omologari pana in prezent.
Noile anvelope P ZERO se vor distinge printr-un semn in forma de stea situat pe flancul anvelopei.Steaua indica faptul ca anvelopa a fost special conceputa pentru a raspunde unor nevoi specifice ale producatorului auto.Steaua se va regasi si pe anvelopele de iarna.Impreuna cu SottoZero II si Scorpion Ice and Snow,PIRELLI va oferi peste 30 de dimensiuni care se vor distinge prin semnul special in forma de stea.

Pentru cumparaturi va asteptam cu drag pe www.rubbercar.ro.